Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

Τουρνουά μπάσκετ φιλίας Αιγαίου κορασίδων -18-19-20 Ιουνίου 2016

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016 0 comments

    

Σας γνωρίζουμε ότι το τμήμα καλαθοσφαίρισης του αθλητικού συλλόγου μας Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ στο πλαίσιο του αναπτυξιακού του προγράμματος και των πολιτιστικών αθλητικών δραστηριοτήτων του   τα τελευταία τρία χρόνια συμμετέχει σε διεθνή φιλικά τουρνουά Μπάσκετ μικρών κοριτσιών με τη συμμετοχή ομάδων από τη Ρόδο, την Κω και από τις  γειτονικές πόλεις Ντάτσα και Μάρμαρις της Τουρκίας.

    Τα τουρνουά φιλοξενούνται και διοργανώνονται κάθε φορά σε διαφορετική  πόλη από τις συμμετέχουσες ομάδες.

    Για  το έτος 2016  ο σύλλογός μας  έχει σειρά να αναλάβει τη διοργάνωση του τουρνουά φιλίας  με τίτλο  « ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ 2016 »   εκδηλώσεις του οποίου προγραμματίζονται  να πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Ιαλυσού Ρόδου  στις 18-19 και 20 Ιουνίου 2016 .
Σημαντικός συμπαραστάτης και συνδιοργανωτής του ένα λόγω τουρνουά είναι το τμήμα αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , υποστηρικτής ο Δήμος μας και η  Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού.
    Στο εν λόγω τουρνουά   πρόκειται να  συμμετάσχουν οι ομάδες  κοριτσιών των συλλόγων  ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ Ρόδου, ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ Κω, ΝΤΑΤΣΑ και ΜΑΡΜΑΡΙΣ Τουρκίας.
    Στο ιστορικό αυτών των ομάδων περιλαμβάνεται η πρόσφατη υπογραφή  Συμφώνου Φιλίας και Συνεργασίας σε επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο  φιλοξενίας του τουρνουά φιλίας Αιγαίου στην πόλη  Μάρμαρις από 23-25 Οκτωβρίου 2015.
   Σκοπός της υπογραφής του συμφώνου φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των προαναφερθέντων συλλόγων- ομάδων είναι η εδραίωση των συναισθημάτων φιλίας,   η μετάδοση μέσα από τις αθλητικές και πολιτιστικές επαφές των μηνυμάτων φιλίας και συνεργασίας των λαών Ελλάδας και Τουρκίας και η δημιουργία διαύλων επικοινωνίας, συμμετοχής και συνεργασίας.
     Όπως σας είναι γνωστό, ο σύλλογός μας και ειδικότερα τα τμήματα υποδομών της καλαθοσφαίρισης  έχουν διοργανώσει με επιτυχία αρκετά τουρνουά και εκδηλώσεις, αλλά και  συμμετέχουν  σε πάρα πολλές κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος και ευελπιστούμε σε μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση.
  Ευχαριστούμεθερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την συνδιοργάνωση ,καθώς επίσης  το Δήμο Ρόδου , τη Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού για τη στήριξη των εκδηλώσεων μας.
     Τέλος, ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή συμμετοχή των μελών και εθελοντών, καθώς και για την υλική συμπαράσταση των χορηγών μας.
  
  

Με εκτίμηση
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
                                                         Χατζηκαλημέρης Γιώργος Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
  Δ/ΝΣΗ : ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 9-11  ΙΑΛΥΣΟΣ 85101- ΡΟΔΟΣ
Πληροφορίες : Γιώργος Χατζηκαλημέρης Τηλ : 6946792474 -22410 98445
Email : bbcoachgh@yahoo. gr  -  fax. 22410 98443

Δηλώστε την ακαδημία σας στο: akadimiesbasket@gmail.com καθώς επίσης και όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν Basketball Camp , μπασκετικές Διοργανώσεις και Τουρνουά που έχουν πάντα επίκεντρο τα παιδιά και το μπάσκετ...
Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ :  Το καλύτερο και ποιο ενημερωμένο Λογισμικό στατιστικής ανάλυσης και διαχείρισης σωματείου καλαθοσφαίρισης που κυκλοφορεί ΜΟΝΟ 59.99..!!!  http://statistikabasket.blogspot.gr
                                  Εξειδικευμένο e-shop μόνο με προϊόντα καλαθοσφαίρισης

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger