Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

ΑΕΤΟΣ ΦΙΛΥΡΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 0 comments Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ίδρυση της 1ης Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης στο Φίλυρο.

Σκοπός μας είναι να καλλιεργήσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών για το άθλημα του Basketball, σε ένα υγιές μαθησιακό-αθλητικό περιβάλλον.
Με τα τμήματα μπάσκετ που δημιουργήσαμε, προσπαθούμε να απορροφήσουμε τις διάφορες τάσεις του παιδιού σε μια ενασχόληση και με παιδαγωγικό περιεχόμενο.
Με το δημιουργικό Μπάσκετ προσπαθούμε να απελευθερώσουμε την φαντασία και το προσωπικό ένστικτο, βοηθώντας  το παιδί μέσα από το παιχνίδι να διασκεδάζει, αφήνοντας το ελεύθερο και αυθόρμητο.
Πρώτο μέλημα μας είναι να αγαπήσει το παιδί τον αθλητισμό και το Μπάσκετ, κρατώντας παράλληλα τον συναγωνισμό σε επίπεδο παιχνιδιού.
Εμείς,στην Ακαδημία Αετός Φιλύρου,βλέπουμε το Μπάσκετ σαν συλλογική προσπάθεια, που ενώνει τα µέλη της οµάδας και αναπτύσσει την αίσθηση, ότι ανήκουν σε µία ομάδα.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΜΑΔΑΣ www.aetosfilirou.gr
   Coach
Σταύρος Αντεδάκης
Μέλος Σ.Ε.Π.ΚΔηλώστε την ακαδημία σας στο: akadimiesbasket@gmail.com καθώς επίσης και όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν Basketball Camp , μπασκετικές Διοργανώσεις και Τουρνουά που έχουν πάντα επίκεντρο τα παιδιά και το μπάσκετ...
Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ :  Το καλύτερο και ποιο ενημερωμένο Λογισμικό στατιστικής ανάλυσης και διαχείρισης σωματείου καλαθοσφαίρισης που κυκλοφορεί ΜΟΝΟ 59.99..!!!  http://statistikabasket.blogspot.gr
                                  Εξειδικευμένο e-shop μόνο με προϊόντα καλαθοσφαίρισης

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger