Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

BASKETBALL TRYOUTS 2015 - Α.Σ. Ολυμπιάδα Παπάγου

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015 0 comments

Ο Α.Σ. Ολυμπιάδα Παπάγου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε αθλητές μπάσκετ, που είναι γεννημένοι το 1999 και μεγαλύτεροι, για την στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων εφηβικού, under 22 και ανδρικού.

Οι προπονήσεις - δοκιμές θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γήπεδο Παπάγου (Νευροκοπίου 4), από 11 Μαΐου έως 10 Ιουνίου, κάθε Δευτέρα 19:30 και Τετάρτη 20:30.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους προπονητές μας, κ. Χρήστο Σγουρίτσα (6977 203 652) και κ.Ανδρέα Μπεζεριάνο (6978 180 806).
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιάδα Παπάγου

Δηλώστε στην ιστοσελιδα μας   την ακαδημία σας στο: akadimiesbasket@gmail.com καθώς επίσης και όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν Basketball Camp , μπασκετικές Διοργανώσεις και Τουρνουά που έχουν πάντα επίκεντρο τα παιδιά και το μπάσκετ...
Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ :  Το καλύτερο και ποιο ενημερωμένο Λογισμικό στατιστικής ανάλυσης και διαχείρισης σωματείου καλαθοσφαίρισης που κυκλοφορεί ΜΟΝΟ 59.99..!!!  http://statistikabasket.blogspot.gr
                                  Εξειδικευμένο e-shop μόνο με προϊόντα καλαθοσφαίρισης

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger