Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

Στο κλειστό της ΜΕΝΤ το Basket Nights 7 στη Θεσσαλονίκη

Τρίτη, 5 Μαΐου 2015 0 comments

Έναν από τους καλύτερους χώρους άθλησης της συμπρωτεύουσας εξασφάλισε το Basket Nights. Το πρωτάθλημα 3 on 3 που κάνει πρεμιέρα στη πόλη της Θεσσαλονίκης με το Basket Nights 7 θα διεξαχθεί εξ’ολοκλήρου στο κλειστό του ιστορικού σωματείου ΜΕΝΤ. 

Το κλειστό βρίσκεται στην οδό Κανάρη 77. Το γήπεδο είναι προσβάσιμο με το Λεωφορείο 11 της Πυλαίας με αφετηρία Ν.Σ. Σταθμό και κατεβαίνοντας στη στάση Δουκάκη. Δείτε το trailer για το Basket Nights 7 εδώ.
Μείωση στο κόστος συμμετοχής για φοιτητές και έπαθλο
Επίσης η διοργάνωση αποφάσισε να κάνει μείωση κατά 5 ευρώ στο κόστος συμμετοχής των φοιτητών και στη Θεσσαλονίκη και στα Ιωάννινα με επίδειξη φοιτητικού πάσου. Η πρωταθλήτρια ομάδα του Basket Nights 7: Thessaloniki vs Ioannina, η οποία θα αναδειχθεί μετά από ενιαίο final four μεταξύ των 2 καλύτερων ομάδων της Θεσσαλονίκης και των 2 καλύτερων των Ιωαννίνων, θα λάβει: 
- Έπαθλο 200 ευρώ
- Δωρεάν συμμετοχή στο Basket Nights 8
- Συμμετοχή σε αγώνα με ομάδα-έκπληξη παλαίμαχων αθλητών της οποίας θα ηγείται ο ο έμπειρος προπονητής (Άρης, Ηρακλής, ΜΕΝΤ, Ολύμπια Λάρισας κ.α.) και Γεν. Γραμματέας του ΣΕΠΚ Παρασκευάς Μουρατίδης.
- Πρόκριση στο ειδικό πρωτάθλημα Basket Nights: Champions Cup
image
Εγγραφές και αιτήσεις συμμετοχής
Οι εγγραφές στη Θεσσαλονίκη θα γίνονται δεκτές ως και την Παρασκευή 8 Μαΐου στις 11:59 π.μ. Στα Ιωάννινα οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές ως και το Σάββατο 2 Μαΐου ενώ εάν κάποια ομάδα κάνει εγγραφή μετά τη λήξη της προθεσμίας θα υπάρχει δυνατότητα – εφόσον το επιτρέπει το πρόγραμμα να προστεθεί στη Γ κατηγορία. 
Την αίτηση εγγραφής μπορείτε να τη κατεβάσετε εδώ:http://www.mediafire.com/view/rd196q8l26hhu5z/BN7_AITHSH.pdf . Την αίτηση πρέπει να τη συμπληρώσετε, να την υπογράψουν όλοι οι αθλητές και να τη καταθέσουν μαζί με το κόστος συμμετοχής στον υπεύθυνο του πρωταθλήματος για την πόλη σας. Το κόστος συμμετοχής είναι 7,5 ευρώ το μήνα ανά αθλητή για τα Ιωάννινα και 10 ευρώ το μήνα ανά αθλητή για τη Θεσσαλονίκη. Για τους φοιτητές ισχύει μείωση 5 ευρώ (είναι απαραίτητο το φοιτητικό πάσο). Το κόστος συμμετοχής προκαταβάλλεται και για τους 2 μήνες. Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε επίσης να τη σκανάρετε και να τη στείλετε μέσω mail στις εξής διευθύνσεις: για τα Ιωάννινα dimitris@ianthos.org για τη Θεσσαλονίκη john_kivra@hotmail.com 
Επικοινωνία, ιστοσελίδα και social media
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα: για το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης 6980364988 για το πρωτάθλημα Ιωαννίνων 6937163555. Επίσης μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα ianthos.org αλλά και να ακολουθήσετε τον σύλλογο του Ίανθου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης twitter και facebook.


Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ :  Το καλύτερο και ποιο ενημερωμένο Λογισμικό στατιστικής ανάλυσης και διαχείρισης σωματείου καλαθοσφαίρισης που κυκλοφορεί ΜΟΝΟ 59.99..!!!  http://statistikabasket.blogspot.gr
                                  Εξειδικευμένο e-shop μόνο με προϊόντα καλαθοσφαίρισης

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger