Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

11 χρόνια Olympia Basketball Camp

Σάββατο, 9 Μαΐου 2015 0 comments

Το αυθεντικό Olympia Basketball Camp , βαδίζει στον 11ο χρόνο συνεχούς παρουσίας του στον χώρο των καλοκαιρινών προπονητικών καμπ .
Το Advanced Basketball development & ο Α.Ο. Ολυμπιονίκης Αρχαίας Ολυμπίας , ως διοργανωτές  , φιλοδοξούν για άλλη μια χρονιά το OBC , να αποτελέσει τον κορυφαίο μπασκετικό προορισμό του καλοκαιριού .Το Olympia Basketball Camp , είναι το μοναδικό καμπ στην Ελλάδα που προσφέρει για 5η χρονιά εξειδικευμένα προπονητικά πλάνα θέσης αλλά και τεχνικής στην καλαθοσφαίριση .
Με βασικό άξονα φιλοσοφίας το Drillz & Skillz & το Attack and counter development system,κορυφαία αναπτυξιακά προγράμματα στις ΗΠΑ , το OBC στέκει ανάμεσα στα κορυφαία προπονητικά κάμπ στην χώρα μας , προσφέροντας υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία .
Ταυτόχρονα η Αρχαία Ολυμπία , το λίκνο του παγκόσμιου αθλητισμού , περιμένει να αγκαλιάσει τους φιλόδοξους μπασκετμπωλίστες και να τους μυήσει στην αύρα της Ολυμπιακής ιδέας .
Το Olympia Basketball Camp , προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προπονητικών πλάνων , τα οποία αποτελούν πρόκληση για κάθε αθλήτρια η αθλητή που επιθυμεί να βελτιώσει αλλά και να αναδείξει τις δεξιότητές του στο basketball .

Οι θέσεις  συμμετοχής είναι περιορισμένες  καθώς  το OBC , λειτουργεί με πρότυπο τρόπο εγγραφών αφού αξιολογεί το επίπεδο δεξιοτήτων κάθε αθλητή πριν την έγκριση συμμετοχής στα προπονητικά προγράμματα .
Η διαδικασία αυτή εξασφαλίζει την διατήρηση του υψηλού επιπέδου προπόνησης και δημιουργεί τις  ποιοτικές συνθήκες για την καλύτερη δυνατή προπονητική παρέμβαση .
Οι εγγραφές για το καλοκαίρι του 2015 έχουν ήδη ξεκινήσει  , ενημερωθείτε για τα προγράμματα και την διαδικασία  εγγραφής .
Τηλ.επικοινωνία : 210.9913860
 Email : Info@obc.gr

www.obc.gr    Δηλώστε την ακαδημία σας στο: akadimiesbasket@gmail.com καθώς επίσης και όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν Basketball Camp , μπασκετικές Διοργανώσεις και Τουρνουά που έχουν πάντα επίκεντρο τα παιδιά και το μπάσκετ...
Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ :  Το καλύτερο και ποιο ενημερωμένο Λογισμικό στατιστικής ανάλυσης και διαχείρισης σωματείου καλαθοσφαίρισης που κυκλοφορεί ΜΟΝΟ 59.99..!!!  http://statistikabasket.blogspot.gr
                                  Εξειδικευμένο e-shop μόνο με προϊόντα καλαθοσφαίρισης

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger