Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

1ο Nikaia Basketball Summer Camp 2015

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015 0 commentsΟ Ιωνικός και ο Άρης, οι 2 μεγαλύτερες ομάδες της πόλης, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να διοργανώσουν από κοινού ένα καλοκαιρινό camp το μοναδικό του είδους του στη Νίκαια, δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά από 5 ως 17 ετών να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος στη διάρκεια των διακοπών τους.

Με σεβασμό στις αξίες του αθλητισμού και αγάπη για το μπάσκετ, θέλουμε να χαρίσουμε στα παιδιά ιδιαίτερες αθλητικές εμπειρίες, να τα βοηθήσουμε να κάνουν νέους φίλους και να είμαστε στο πλευρό τους για να βελτιώσουμε μαζί στοιχεία του παιχνιδιού τους, με παιδαγωγική και επιστημονική καθοδήγηση από τους έμπειρους προπονητές μας.
Στα πλαίσια του 1ου Nikaia Basketball Summer Camp οι μικροί μας αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πρωταγωνιστές της ελληνικής καλαθοσφαίρισης όπως ο Βασίλης Καββαδάς, μέλος της εθνικής ομάδας μπάσκετ και πρώην αθλητής του Ιωνικού.
Με ξεχωριστό πρόγραμμα για κάθε ηλικία, τα παιδιά θα μάθουν τις βασικές δεξιότητες του αθλήματος, θα αναπτύξουν τις ικανότητές τους και θα γνωρίσουν νέους φίλους που έχουν την ίδια αγάπη με αυτούς, το μπάσκετ.
Τα παιδιά θα δουλέψουν σε πραγματικές συνθήκες αγώνα ώστε να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους με ένα προπονητικό πρόγραμμα βασισμένο στην επιστημονική γνώση και την πρακτική εμπειρία των προπονητών, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν πρωταγωνιστές της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.
Παράλληλα τα παιδιά θα παρακολουθήσουν διαλέξεις σχετικά με τη διατροφή, την ενδυνάμωση αλλά και την αθλητική ψυχολογία.
Όλα τα τμήματα θα προπονούνται σε κλειστές εγκαταστάσεις υπό την επίβλεψη των προπονητών που συμμετέχουν στο Camp ώστε οι νεαροί αθλητές να αφομοιώσουν στο μέγιστο βαθμό τα μυστικά του αθλήματος.
Το μπάσκετ παραμένει παιχνίδι ακόμη και στο υψηλότερο επίπεδο, για αυτό και η χαρά του παιχνιδιού είναι αναπόσπαστο κομμάτι στο 1ο Nikaia Basketball Summer Camp.

organisers  Διοργανωτές 
Τη διοργάνωση του καλοκαιρινού camp έχουν αναλάβει από κοινού ο Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ και ο Γ.Ν.Ο. ΑΡΗΣ.
ionikos logoΟ Ιωνικός έχει ξεχωριστεί θέση στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Τόσο για τη μεγαλειώδη διαδρομή του στην Α1 τις προηγούμενες δεκαετίες, όσο και για την συνεχή τροφοδοσία των εθνικών ομάδων με μεγάλους παίκτες (Οικονόμου, Καββαδάς και άλλοι), προπονητές (Κατσικάρης) και φυσικά, τον «Δράκο» του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη.
logo arisΟ Άρης αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια της Νίκαιας, καθώς καλλιεργεί εκτός της καλαθοσφαίρισης, 8 ακόμη αθλητικά τμήματα, γεγονός που τον κατατάσσει μεταξύ των πρώτων ερασιτεχνικών σωματείων της χώρας (1η θέση το 1995, μέσα στην πρώτη πεντάδα μεταξύ 2200 σωματείων μέχρι σήμερα).

Ημερομηνίες διεξαγωγής
 • Από Δευτέρα 15 Ιουνίου έως Σάββατο 20 Ιουνίου 2015
Ώρες διεξαγωγής
 • Από 08:00 (έναρξη προσέλευσης) έως 15:30 (τέλος αποχώρησης)
Τόπος διεξαγωγής
 • ΔΑΚ ΠΛΑΤΩΝ
 • 1ο κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας (Σελεπίτσαρι)
 • 2ο κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας (Καραμπίνη)
Συμμετέχοντες
 • Παιδιά ηλικίας από 5 (γεννηθέντες 2010) έως 17 (γεννηθέντες 1998) ετών  
Κόστος συμμετοχής
 • 80€ ανά συμμετοχή
Παροχές
 • Sport Kit (2 T-shirts)
 • Φαγητό
 • Μεταφορά
 • Ιατρική Υποστήριξη
 • Ασφαλιστική Κάλυψη
 • Καρτέλα Αξιολόγησης Επιδόσεων, Εργομετρικά, Προγράμματα Διατροφής
Μετακινήσεις
Αναφορικά με τις μετακινήσεις των αθλούμενων από και προς τις εγκαταστάσεις που θα λάβει χώρα το camp, σε περίπτωση που το επιθυμούν, διατίθεται λεωφορείο που θα συλλέγει τα παιδιά από κεντρικά σημεία επιβίβασης στη Νίκαια, το Κερατσίνι και το Πέραμα. Πιο συγκεκριμένα το λεωφορείο διέρχεται από Λ. Θηβών – Γρ. Λαμπράκη - Λ. Δημοκρατίας- Λ. Σαλαμίνας και καταλήγει στην Πέτρου Ράλλη, στην κεντρική εγκατάσταση του Camp, το κλειστό «ΔΑΚ Πλάτων».
Το κόστος της μετακίνησης με το λεωφορείο είναι 30€, πλέον του κόστους εγγραφής. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος για μετακίνηση από και προς τις εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια του camp (15 ως 20 Ιουνίου), πρέπει να γίνει σχετική δήλωση κατά την συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής.
Παρουσία θεατών
 • Τα γήπεδα θα παραμένουν ανοιχτά για θεατές, συνοδούς και γονείς των νεαρών αθλητών, για όλη τη διάρκεια του camp.
Προπονητές
 • Οι 6 προπονητές που θα αναλάβουν την προπόνηση των παιδιών είναι απόφοιτοι Τ.Ε.Φ.Α.Α με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης και χρόνια εμπειρία στον αναπτυξιακό αθλητισμό. 
Ιστοσελίδα http://nikaiacamp.gr/nc/

Δηλώστε την ακαδημία σας στο: akadimiesbasket@gmail.com καθώς επίσης και όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν Basketball Camp , μπασκετικές Διοργανώσεις και Τουρνουά που έχουν πάντα επίκεντρο τα παιδιά και το μπάσκετ...
Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ :  Το καλύτερο και ποιο ενημερωμένο Λογισμικό στατιστικής ανάλυσης και διαχείρισης σωματείου καλαθοσφαίρισης που κυκλοφορεί ΜΟΝΟ 59.99..!!!  http://statistikabasket.blogspot.gr
                                  Εξειδικευμένο e-shop μόνο με προϊόντα καλαθοσφαίρισης

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger