Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Ακαδημίες Μπάσκετ

Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014 0 comments


Σας ενημερώνουμε ότι στο νησί της Κέρκυρας το 2013 γεννήθηκε μια καινούρια πρωτοποριακή ακαδημία μπάσκετ η οποία ονομάζεται Ναυσίθοος και είναι κομμάτι της Κολυμβητικής ομάδας η οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία είκοσι χρόνια στο νησί μας.
Ο πρόεδρος και καθηγητής Φυσικής Αγωγής Κώστας Τόμπρος εμπιστεύτηκε στους έμπειρους προπονητές Γρηγορίου Βασίλη και Παπαδάτο Δήμο τη δημιουργία της ακαδημίας μπάσκετ. Αυτοί με τη σειρά τους με όρεξη και τεχνογνωσία πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του νησιού κατόρθωσαν μέσα σε δύο περιόδους να φτάσουν να έχουν πάνω από εκατό νεαρούς ενεργούς μπασκετμπολίστες. Μάλιστα τη δεύτερη περίοδο η ακαδημία ενισχύθηκε με δύο ικανότατους προπονητές, τον Παπαϊωάννου Κώστα και την Βάλμη Ελευθερία, συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία σε όλα τα επίπεδα. Στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια, πρώτον να δημιουργήσουμε αθλητές υψηλού επιπέδου οι οποίοι να πρωταγωνιστήσουν στο μπασκετικό στερέωμα και δεύτερον να δημιουργήσουμε αθλητές με ήθος και αρχές οι οποίοι θα κάνουν υπερήφανους όλους εμάς που υπηρετούμε αυτό το άθλημα.Πληροφορίες για την ομάδα μας στα τηλέφωνα: 6937606363 – 6946462846.


Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ :  Το καλύτερο και ποιο ενημερωμένο Λογισμικό στατιστικής ανάλυσης και διαχείρισης σωματείου καλαθοσφαίρισης που κυκλοφορεί ΜΟΝΟ 59.99..!!!  http://statistikabasket.blogspot.gr
                                  Εξειδικευμένο e-shop μόνο με προϊόντα καλαθοσφαίρισης

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger