Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

Ελευθερία Μοσχάτου Ξεκινούν οι εγγραφές

Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014 0 comments


Ξεκίνησαν ήδη τα μεγάλα ηλικιακά αγωνιστικά τμήματα και ακολουθούν τα υπόλοιπα, ενώ το Σάββατο6 Σεπτεμβρίου  ξεκινούν κι οι ακαδημίες για τους νέους μικρούς και μικρές μπασκετμπωλίστες.
Η Ελευθερία,  προσφέρει στις Δημοτικές εγκαταστάσεις που τις παραχωρούνται για χρήση από το Δήμο μας, τα δύο κλειστά και το ανοιχτό των γραφείων, υπό την εποπτεία έμπειρων προπονητών.
Η Ελευθερία συμμετέχει στα επίσημα πρωταθλήματα, αγοριών και κοριτσιών, παρουσιάζοντας συχνά ισχυρές ομάδες,  δείγμα της προπονητικής της προσπάθειας.  ΤΗΛ.  210 94 80 760  Καθημερινές 19:00-21:00 Σαββατοκύριακα 10:00-12:00
Γενικά σε σταθερή βάση, τα απογεύματα έως το βράδι, και τα Σββατοκύριακα από το πρωί έως το απόγευμα, στο κλειστό του Μοσχάτου(Καποδιστρίου & Μιαούλη) στον πεζόδρομο, ενίοτε και δίπλα στα γραφεία(ανοιχτό μπάσκετ στο γήπεδο ποδοσφαίρου), υπάρχουν κατά κανόνα, άνθρωποι του συλλόγου, ή γυμνάζεται κάποιο τμήμα, απ΄όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να πληροφορηθούν αλλα και ιδίοις όμμασι να δουν το κλίμα εργασίας του συλλόγου.

http://eleftheriamoschatou.blogspot.gr
Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ :  Το καλύτερο και ποιο ενημερωμένο Λογισμικό στατιστικής ανάλυσης και διαχείρισης σωματείου καλαθοσφαίρισης που κυκλοφορεί ΜΟΝΟ 59.99..!!!  http://statistikabasket.blogspot.gr
                                  Εξειδικευμένο e-shop μόνο με προϊόντα καλαθοσφαίρισης

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger