Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

Γ.Α.Σ. Μύρινας Λήμνου - Εγγραφές στα τμήματα ακαδημιων Καλαθοσφαιρισης

Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014 0 commentsΟ Γ.Α.Σ. ΜΥΡΙΝΑΣ λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια με στόχο την διάδοση και ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού. Η πολυετή εμπειρία μας , μας οδηγεί κάθε χρόνο να δημιουργούμε καινούρια προγράμματα αθλητισμού-πολιτισμού. Ο Σύλλογός μας δημιουργεί από την φετινή χρονιά Τμήματα υποδομής στο άθλημα του BASKETBALL.

Σκοπός της λειτουργίας μας είναι με εμπεριστατωμένη προγραμματισμένη και με συνέπεια δουλειά τα παιδιά της ακαδημίας να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν με οργανωμένο πρόγραμμα . Να κοινωνικοποιηθούν , να κάνουν φίλους , να μάθουν να συνεργάζονται , μαθαίνοντας συγχρόνως το αγαπημένο μας άθλημα . Να δημιουργήσουν παρέες , να ξεφύγουν από την πίεση του σχολείου και μέσα από το basketball να αποκτήσουν αθλητική συνείδηση και παιδεία .

Τμήματα : 7-9 ΕΤΩΝ (Γεννημένοι 2005-2006-2007) JUNIOR
10-12 ΕΤΩΝ (Γεννημένοι 2002-2003-2004) ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
13-15 ΕΤΩΝ (Γεννημένοι 1999-2000-2001) ΠΑΙΔΕΣ

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ :  Το καλύτερο και ποιο ενημερωμένο Λογισμικό στατιστικής ανάλυσης και διαχείρισης σωματείου καλαθοσφαίρισης που κυκλοφορεί ΜΟΝΟ 59.99..!!!  http://statistikabasket.blogspot.gr
                                  Εξειδικευμένο e-shop μόνο με προϊόντα καλαθοσφαίρισης

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger