Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Τουρνουά Basketball Υποδομών 2014-2015

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 0 comments

Το  τουρνουά Basketball υποδομών που μέχρι πέρυσι συνδιοργάνωναν ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. και ο Π.Ο.Κ. Έσπερος, από την φετινή αγωνιστική χρονιά ενισχύεται οργανωτικά με την παρουσία των Παναθηναικού Α.Ο. και Γ.Σ. Περιστερίου.

Το ‘τουρνουά’ basketball αφορά ομάδες των μικρών ηλικιών .για αγόρια: juniors Α (γεν. 2004), juniors Β (γεν.2005-07), προμίνι (γεν. 2003), μίνι (γεν. 2002), παμπαίδων Α (γεν. 2000), παμπαίδων Β (γεν. 2001)

για κορίτσια: κορίτσια Α (γεν. 2001-02-03), κορίτσια Β (γεν. 2004-05-06)

Στόχος αυτού του τουρνουά είναι να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε αγώνες στη διάρκεια ολόκληρης της αγωνιστικής περιόδου (Οκτώβριος – Μάιος) στους μικρούς αθλητές των Συλλόγων.

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος ομάδες τόσο από την Αθήνα (Ε.Σ.Κ.Α.) όσο και από την Νοτ. Αττική (Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.). Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση, θα γίνει σε ομίλους . Στη συνέχεια θα γίνουν αγώνες ημιτελικής και τελικής φάσης.

Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά έχουν ΜΟΝΟ αναγνωρισμένοι αθλητικοί Σύλλογοι. Οι αθλητές που θα συμμετέχουν σε αυτό θα πρέπει να έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητος, ενώ για τις μικρότερες ηλικίες πιστοποιητικό γέννησης και απαραίτητα πιστοποιητικό υγείας.
Σας καλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή των ομάδων σας στο τουρνουά, έως τις 10 Οκτωβρίου.


Η επιτροπή πρωταθλήματος του τουρνουά
Για επικοινωνία και περισσότερες πληροφορίες:
Γραμματεία Τουρνουά Basketball υποδομών.: Μουχτούρης Παναγιώτης
τηλέφωνο: 6945276512, email: espapape2014@gmail.com


Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ :  Το καλύτερο και ποιο ενημερωμένο Λογισμικό στατιστικής ανάλυσης και διαχείρισης σωματείου καλαθοσφαίρισης που κυκλοφορεί ΜΟΝΟ 59.99..!!!  http://statistikabasket.blogspot.gr
                                  Εξειδικευμένο e-shop μόνο με προϊόντα καλαθοσφαίρισης

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger