Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1891 Έναρξη Τμημάτων Υποδομής Μπάσκετ

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 0 comments


Ξεκίνησαν από 1 Σεπτεμβρίου 2014 τα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, για παιδιά ηλικίας 4-16 ετών, που θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το μπάσκετ αλλά και τις ικανότητές τους μέσα από κατάλληλα για κάθε ηλικία προγράμματα εκμάθησης.


Οι αθλητές των ακαδημιών μας συμμετέχουν σε φιλικά παιχνίδια, τουρνουά και δραστηριότητες που διοργανώνονται όλο το χρόνο, κάνοντας τον αθλητισμό τρόπο ζωής και αποτελώντας τη συνέχεια ενός από τα ιστορικότερα αθλήματα του Συλλόγου.

Οι εγγραφές και οι προπονήσεις γίνονται στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, που καταλαμβάνουν μεγάλη έκταση στο πυκνοκατοικημένο κέντρο της Αθήνας (Ευελπίδων), με εύκολη πρόσβαση και για την ευρύτερη περιοχή.

Πληροφορίες για τις εγγραφές και τα προγράμματα των τμημάτων στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου www.panelliniosac.gr, στα τηλ. 210 88 34 408 - 210 82 39 021(ώρες επικοινωνίας Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-19:00).


Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ :  Το καλύτερο και ποιο ενημερωμένο Λογισμικό στατιστικής ανάλυσης και διαχείρισης σωματείου καλαθοσφαίρισης που κυκλοφορεί ΜΟΝΟ 59.99..!!!  http://statistikabasket.blogspot.gr
                                  Εξειδικευμένο e-shop μόνο με προϊόντα καλαθοσφαίρισης

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger