Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

ΓΑΟΚ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ Αρχίζουν οι εγγραφές της περιόδου 2014-2015

Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014 0 comments


ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Γ.Α.Ο.Κ

Η διοίκηση & η προπονητική ομάδα του Γ.Α.Ο.Κ εύχεται σε όλους καλή αθλητική χρονιά !!! Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγγραφές στην Ακαδημία του Γ.Α.Ο.ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ ξεκινούν 25 Αυγούστου για Αγόρια & Κορίτσια 5-16 ετών. Οι προπονήσεις των τμημάτων θα ξεκινήσουν την 1η Σεπτεμβρίου!!!!!!


Υπεύθυνος οργάνωσης : Kουκλάκης Γιώργος (Προπονητής καλαθοσφαίρισης - Διατέλεσε διεθνής καλαθοσφαιριστής, ενώ έπαιξε στην Α1 κατηγορία για πολλά χρόνια στις παρακάτω ομάδες: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ).


ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ
Οι εγγραφές της περιόδου 2014-2015 αρχίζουν 25 Αυγούστου και κάθε μέρα στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ( Ιερού λόχου & Δημητσάνας Μεταμορφωση ) καθημερινά από της 17:00 έως 21:00 ενώ σαββατοκύριακα από της 9:00 έως της 14:00.
Οι Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης του Γ..Α.Ο.Κ αφορούν αγόρια και κορίτσια από 5 έως 16 ετών και λειτουργούν από το Σεπτέμβριο έως τον Ιούνιο κάθε χρόνου.
Τα παιδιά που συμμετέχουν χωρίζονται σε ομάδες βάση ηλικίας και γνώσεων γύρω από το άθλημα και προπονούνται 4 με 5 φορές την εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ (Ιερού λόχου 2, 7ο δημοτικό σχολείο, Μεταμόρφωση).
Έμπειροι καθηγητές φυσικής αγωγής ,προπονητές μπάσκετ διδάσκουν στα παιδιά τα μυστικά του μπάσκετ, ενώ ο σύλλογος φροντίζει και για τη συμμετοχή σε επίσημα πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α & σε ΤΟΥΡΝΟΥΑ για την απόκτηση και της αγωνιστικής εμπειρίας.
Υπευθυνος οργανωσης: Κουκλακης Γιωργος (Διετέλεσε Διεθνής καλαθοσφαιριστής, ενώ έπαιξε στην Α1 κατηγορία για πολλά χρόνια στις παρακάτω ομάδες: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ.)
Προπονητικη ομαδα :
ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (Καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα καλαθοσφαίριση-Εφηβικό τμήμα )
ΜΠΑΖΙΑΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (Καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα καλαθοσφαίριση-Παιδικο- Παμπαιδες-Μινι & τμήματα υποδομής της ομάδας )
ΡΑΧΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ (Καθηγήτρια φυσικής αγωγής Υπεύθυνη στα γυναικεία τμήματα του Γ.Α.Ο.Κ)

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ Γ.Α.Ο.Κ


Για πληροφορίες:
Κλειστό γυμναστήριο Κ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ( Ιερού λόχου & Δημητσάνας Μεταμόρφωση) Καθημερινά από της 17: 00 έως 20: 00 & τα σαββατοκύριακα 10:00 έως 14:00
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6974533616 Μπαζιάνας Κων/νος
SITE: gaokbc.com ,ΕΜΑΙL : gaokbc@gmail.comΑν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ :  Το καλύτερο και ποιο ενημερωμένο Λογισμικό στατιστικής ανάλυσης και διαχείρισης σωματείου καλαθοσφαίρισης που κυκλοφορεί ΜΟΝΟ 59.99..!!!  http://statistikabasket.blogspot.gr
                                  Εξειδικευμένο e-shop μόνο με προϊόντα καλαθοσφαίρισης

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger