Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

Το 1ο Άτλαντας 3on3 είναι γεγονός ...

Σάββατο, 17 Μαΐου 2014 0 commentsΟ Άτλαντας στα πλαίσια προώθησης και ανάπτυξης της καλαθόσφαιρας διοργανώνει το Σάββατο, 24 Μαΐου, μεταξύ των ωρών 08:30 – 13:00, στο Ιακώβειο Γυμναστήριο, τουρνουά 3on3 για αγόρια και κορίτσια δημοτικού και γυμνασίου (ηλικίες 7-15 ετών). Αν θέλετε να διασκεδάσετε και να ζήσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία, ανεξάρτητα αν προπονείστε σε ομάδα ή όχι, μαζέψτε την παρέα σας και δηλώστε συμμετοχή ή απλά ελάτε το Σάββατο εκεί και θα σας εντάξουμε εμείς.

Αν πάλι δεν θέλετε να αγωνιστείτε ελάτε να διασκεδάσετε με μουσική,cheerleaders, zumbakids, πίτσα, καφέ, δώρα εκπλήξεις και να παρακολουθήσετε το CelebritiesExhibitionGameμε τη συμμετοχή του Δημάρχου Πάφου και διεθνών καλαθοσφαιριστών. Και όλα αυτά για να στηρίξετε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πάφου και κατ επέκταση τους πιο άτυχους συνανθρώπους μας αφού όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για το σκοπό αυτό.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμο Πάφου που έθεσε το τουρνουά υπό την αιγίδα του, τη Σχολή Ρυθμική Γυμναστικής Δέσπω Ιακώβου, το γυμναστήριο Gymnastika, το ArabicaCoffeeHouse, τη RomaPizza, το Φώτο Λάρκο και την εταιρεία RiccosSound & Lightγια την υποστήριξη τους.

Για περεταίρω τηλεφωνήστε στο 97871990 (Δημήτρης Δεληχρήστος), 99344378 (Θανάσης Μαστορής), στείλτε e-mail στο atlas_basket@yahoo.com και βρείτε μας στο facebookAtlantasBasketballSchool.Πηγή: pafospress.com
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger