Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΟ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 0 comments

Νέστορος 15, 15351
Παλλήνη, Ανατολική Αττική
Τηλ.Γραμματείας 210-6041816
e-mail:anbasket1@gmail.com

                                                       Ώρες Γραμματείας 
                                                      Σάββατο 11:30 - 12:30
                                                      Κυριακή  11:00 - 12:00


ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΟ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Ο Α.Ο ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ σας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κο ΝΙΚΟ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ. Ο Νίκος Μπουντούρης θα συνεργάζεται με το Σύλλογό μας στην τεχνογνωσία της εύρρυθμης λειτουργίας των Ακαδημιών. Το αντικείμενο αυτό, αποτελεί τη κύρια επαγγελματική του ενασχόληση, με μεγάλη επιτυχία στα τμήματα που αναλαμβάνει. Συγκεκριμένα, θα αποτελεί συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε γονείς προπονητές και Διοίκηση. Θα παρέχει τεχνογνωσία, εμπειρία και συμβουλές τόσο στο προπονητικό επιτελείο όσο και στους αθλητές. Θα δίνεται η δυνατότητα προβολής προβλημάτων σε ατομικό επίπεδο ώστε να δίνονται λύσεις. Θα δίνεται η δυνατότητα διεξαγωγής φιλικών αγώνων, 3 on 3 αλλά και παρακολούθησης αγώνων Α1 /Α2 ώστε οι μικροί αθλητές να βιώνουν από κοντά το άθλημα στο μεγαλύτερο επίπεδο. Θα δίνεται η δυνατότητα διεξαγωγής και συμμετοχής σε καλοκαιρινό camp, αλλά και ατομικών προπονήσεων σε όσους επιθυμούν. Η Διοίκηση καλεί τους γονείς να στηρίξουν τη νέα αυτή προσπάθεια του Συλλόγου για τις Ακαδημίες, που αποτελεί κύριο στόχο για την ύπαρξή του.
Σημ. Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ είναι πρώην παίκτης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και είναι ένας από τους 4 ευρωπαίους παίκτες που έχουν κατακτήσει όλους τους τίτλους σε συλλογικό επίπεδο.


Χαιρετισμός Νίκου Μπουντούρη για τον ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Χαιρετίζω τη νέα αυτή συνεργασία με τον ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, που έχει σαν σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην αθλητική παιδεία των νέων, στη βιωματική του αθλητισμού και βέβαια στη σταδιακή και μεθοδική εκμάθηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.
Ελάτε λοιπόν να παίξουμε μπάσκετ!


Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στο google+ και στηρίξτε την προσπάθεια μας
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger