Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

Ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες του "Χαρίλαου Τρικούπη"

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013 0 comments

Ο αθλητισμός είναι αγαθό και δικαίωμα. Είναι διαδικασία αγωγής, κοινωνικοποίησης, πολιτισμού, δημιουργικής χρήσης του ελεύθερου χρόνου.

Οι υποδομές (Ακαδημίες) δεν λειτουργούν μόνο για τις ανάγκες παραγωγής αθλητών, αλλά και ως ένας χώρος ευρύτερης αθλητικής και ψυχοπνευματικής δράσης που θα επιδιώκει να παρέχει παιδαγωγικές, υγιεινές, κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε στο Μεσολόγγι το 2002, λειτουργούν ακαδημίες μπάσκετ αγοριών και κοριτσιών Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων ηλικίας 5 έως 12 ετών, έχοντας τους εξής στόχους:

- Την εκμάθηση όλων των στοιχείων και των μυστικών της ατομικής τεχνικής και τακτικής του αθλήματος.

- Την πολύπλευρη ψυχοσωματική ανάπτυξη μέσω του μπάσκετ.

- Την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος συνεργασίας και υλοποίησης στόχων.

- Την ανάπτυξη της κοινωνικότητας , κυρίως των μικρότερων σε ηλικία παιδιών.

- Την εξέλιξη και ομαλή μετάβαση των αθλητών-τριών στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.


Η συνεχής βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των «Ακαδημιών» και η υπεύθυνη στελέχωσή τους με ειδικευμένους επιστήμονες, είναι εγγύηση για την επιτυχία των στόχων μας.

Από την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 10-12 μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου (Παλαμαϊκή Σχολή) ξεκινούν οι εγγραφές για το έτος 2013-2014. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, ενώ οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου (Παλαμαϊκή Σχολή)

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο Ακαδημιών Μπάσκετ του Γ.Σ. "Χαρίλαος Τρικούπης" Βλάχο Νάσο (τηλ:6978337072), καθώς και με τον υπεύθυνο προπονητή Κο Λάμπρο Λιάπη (τηλ: 6972031865).
Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στο google+ και στηρίξτε την προσπάθεια μας
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger