Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

Εγγραφές στις ακαδημίες μπάσκετ του ΛΕΩΝ

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013 0 comments

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΗΛΙΚΙΑΣ 6 - 12 ΕΤΩΝ

Ο Α.Σ. ΛΕΩΝ, ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το μέλλον του Μεσολογγίτικου Μπάσκετ. Γι αυτό και από φέτος επενδύει στη νεολαία μέσα από τη δημιουργία ακαδημιών, μιας αθλητικής κυψέλης όπου θα διαπαιδαγωγούνται και θα αναπτύσσουν αθλητική συνείδηση όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά της πόλης μας από 6 έως 12 ετών.
Με έμπειρους και εξειδικευμένους στο Μπάσκετ Προπονητές, θα διδάσκουμε στα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος και ταυτόχρονα θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε νέους αθλητές που θα στελεχώσουν στο μέλλον και την ανδρική ομάδα του Συλλόγου.


Πέρα από την προπονητική δραστηριότητα, θα διοργανώσουμε τοπικά Τουρνουά ώστε να αποκτούν αγωνιστικές παραστάσεις οι νέοι αθλητές του ΛΕΩΝ. Ταυτόχρονα, ομάδες από επίλεκτους αθλητές μας, θα συμμετέχουν σε Τουρνουά Μπάσκετ που γίνονται σε άλλες περιοχές της χώρας ώστε να συγκρίνουμε το επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης και να δώσουμε κίνητρο στα παιδιά για πιο συστηματική και αποτελεσματική προπόνηση. Για τις ακαδημίες του ΛΕΩΝ, η κορύφωση και ταυτόχρονα το κλείσιμο της αθλητικής περιόδου, θα γίνει με τη διοργάνωση του BASKETBALL CAMP, με στόχο να προσφέρει στα παιδιά νέες εμπειρίες, πιο πολλή αγωνιστική συγκίνηση και πρωτοτυπία.
Υπεύθυνοι των Ακαδημιών από το Δ.Σ. του Α.Σ. ΛΕΩΝ είναι οι: Σωτήρης Γερόλυμος, Μάριος Λύτρας και Θανάσης Λύτρας.


Προπονητές μας είναι οι:
1) Μιχάλης Ραυτόπουλος
2) Μανώλης Καραβίας
3) Σωτήρης Φαράντος
4) Νάσος Αλευράς
Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από 1η Σεπτεμβρίου 10:00 – 12:00 πμ, στο Κλειστό Στάδιο Μεσολογγίου. Κατά τις εγγραφές θα δοθεί σε όλους τους μικρούς αθλητές πλούσιος αθλητικός εξοπλισμός.


Πληροφορίες στα τηλέφωνα:

6977 383069 (κ. Ραυτόπουλος)

6938 571325 (κ. Καραβίας)
Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στο google+ και στηρίξτε την προσπάθεια μας
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger