Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η Greek Basketball Academy διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου, στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο Θεσσαλονίκης,

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013 0 comments

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Greek Basketball Academy διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου, στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με την ευγενική χορηγία της Milko και υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Η GBA ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να παίξουν μπάσκετ με αστέρια του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές όλων των ηλικιών.
Για την επόμενη βδομάδα έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου, στη διάρκεια της οποίας θα αναφερθούν λεπτομέρειες για το τουρνουά αλλά και για τις υπόλοιπες δραστηριότητες της GBA μέσα στο καλοκαίρι.
Λεπτομέρειες και ηλεκτρονικές εγγραφές στην ιστοσελίδα της GBA (www.gbacademy.gr) και στην σελίδα της στο facebook  (www.facebook.com/GBAcademy.gr). Επίσης δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα εστιατόρια Goodys στη Θεσσαλονίκη.


www. gbacademy.gr


Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μαςH ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!! https://www.facebook.com/BASKETBALL.COACHES

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger