Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

Τα εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα και το μοναδικό Attack and Counter clinic , σηματοδοτούν την παρουσία του Olympia Basketball Camp για το 2013 .

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013 0 commentsΗ αποκλειστική συνεργασία του OBC με το κορυφαίο σύστημα εκμάθησης και βελτίωσης δεξιοτήτων των ΗΠΑ , Drillz and Skillz και τα εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα σηματοδοτούν την 9η χρονιά παρουσίας του Olympia Basketball Camp , στον χώρο των καλοκαιρινών προπονητικών καμπ .
Με στόχο την ανάδειξη της εξειδίκευσης στην ατομική προπόνηση  στο basketball , το αυθεντικό Olympia Basketball Camp , διαθέτει μια πλούσια παλέτα προπονητικών προγραμμάτων , για κάθε αθλητή και αθλήτρια που αναζητά την ατομική του βελτίωση μέσα από ένα δομημένο προπονητικό πρόγραμμα .

Το Advanced Playmaker Camp , το  Attack and Counter Clinic  & το  Advanced Shooting Camp ,  αποτελούν πλάνα προπονητικής εξειδίκευσης  θέσης και τεχνικής , τα οποία θα προσφέρουν στους αθλητές και τις αθλήτριες , εφαρμοσμένη γνώση δίνοντας παράλληλα ώθηση στην αθλητική τους ανέλιξη .
Για το 2013 , το OBC , είναι το μοναδικό προπονητικό κάμπ  στην Ελλάδα που εκπονεί 7ήμερα εξειδικευμένα πλάνα με  εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό συμμετοχών στοιχείο που αυξάνει ακόμα περισσότερο την ποιότητα των προπονήσεων .
Το Olympia Basketball Camp , φιλοδοξεί με ενθουσιασμό να προσφέρει ένα δομημένο προπονητικό κάμπ σε κάθε παιδί που επιλέγει να επενδύσει τον ελεύθερο χρόνο των καλοκαιρινών διακοπών  του για τα όνειρα της αθλητικής του εξέλιξης στην καλαθοσφαίριση .
Η εμπειρία και η επιστημονική γνώση μας επιτρέπει την πραγμάτωση αυτού του στόχου μας κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 9 χρόνια .
Ένα ταξίδι στον ιερό τόπο της  Αρχαίας Ολυμπίας , μαζί με τα μυστικά  του μπάσκετ ξεκινά ….
Ενημερωθείτε για τα προπονητικά  προγράμματα και τις ημερομηνίες  στο :
www.obc.gr ή στα τηλέφωνα : +30.210.9913860

Μελέτης Ι. Κων/νος
Msc in sports psychology
Ma in basketball coaching ACA

Τεχνικός Διευθυντής
Olympia Basketball Camp 
web: www.obc.gr

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!! https://www.facebook.com/BASKETBALL.COACHES

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger