Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

Total Basketball Development -ΤΟ Coachbasketball.gr Παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανάπτυξης του αθλητή του μπάσκετ σε κινητικό και τεχνικοτακτικό επίπεδο.(και βίντεο με ασκήσεις)

Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 0 comments

Το Total Basketball DevelopmentΕίναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο πρόγραμμα με στόχο την συστηματοποιημένη εκπαίδευση και διδασκαλία του μπάσκετ για όλες τις ηλικίες. Το μοντέλο ανάπτυξης του basketball στο Total Basketball Developmentβασίζεται απόλυτα στην φιλοσοφία του μοντέλου ανάπτυξης μεγάλης διάρκειας του αθλητή. Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη Αθλητή του Basketball.

Total Basketball Development 
 Για την δημιουργία αθλητών υψηλού επιπέδου στο basketball, ενσωματώνουμε στο βασικό πρόγραμμα εκμάθησης του αθλήματος του κάθε αθλητή, πέντε απαραίτητες αθλητικές και πνευματικές ενότητες. 

Ολοκληρωμένο Αθλητικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης: Πρόγραμμα εκμάθησης μπάσκετ – Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκμάθηση ατομικών δεξιοτήτων, σύνθετων δεξιοτήτων σε μεταβαλλόμενο περιβάλλον, συνδυασμό σύνθετων δεξιοτήτων για ομαδικό αποτέλεσμα, λήψη αποφάσεων, επιλογή τακτικής και προσαρμογή στην ομάδα. 

Πρόγραμμα φυσικής κατάστασης – Ανάπτυξη προγραμμάτων όλων των βασικών αθλητικών κινητικών δεξιοτήτων και του αθλήματος.

Πρόγραμμα πνευματικής / ψυχολογικής προετοιμασίας – Καθοδήγηση για την χρησιμοποίηση των πνευματικών και ψυχολογικών ικανοτήτων για να βοηθήσουμε τον αθλητή να πετύχει τους στόχους του και να μπορεί να αποδίδει όσο το δυνατόν καλύτερα σε τακτική βάση. 

Πρόγραμμα Επικοινωνίας με Παιχνίδι – Βελτιώνει την αυτογνωσία, την κοινωνική αλληλοεπίδραση και γενικά την επικοινωνία στα σπορ και στην ζωή. Πρόγραμμα Διατροφής – Βελτίωση των διατροφικών συνηθειών για την αναπλήρωση των αναγκών ενός υψηλού ενεργειακού επιπέδου τρόπου ζωής, βελτίωση της απόδοσης, και της αποκατάστασης. Περιλαμβάνει κατάλληλη καθημερινή διατροφή, ενεργειακή ισορροπία, σύσταση σώματος, θέματα βάρους, συμπληρώματα διατροφής, στρατηγικές για ενυδάτωση.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
Total Basketball Development Drills 
Weak Hand Dexterity 1 Drill
Weak Hand Dexterity 2 Drill
Two ball drill: ballhandling - shooting combined
Στις ασκήσεις συμμετείχαν οι αθλητές Αντωνόπουλος, Καραχοντζίτης, Μούστα και Ρούσης. http://panoulias.blogspot.gr/

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!


Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger