Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

To 5o Triple Crown Basketball Summer Camp των Φραγκίσκου Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά έρχεται …

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013 0 comments


Believe in your Story…

Η Triple Crown Basketball ανακοινώνει για 5η συνεχή χρονιάτη λειτουργία του Triple Crown Basketball Summer Camp powered by Milko!

Το 5ο Triple Crown Basketball Summer Camp φέτος θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις μας στο St. Lawrence College στο Κορωπί και θα πραγματοποιηθεί σε 2 περιόδους.


Ημερομηνίες:
1η περίοδος: 24-29 Ιουνίου
2η περίοδος: 1 Ιουλίου- 6 Ιουλίου
Ηλικίες: 4-18 ετών
Τοποθεσία: St. Lawrence College, Κορωπί
Ώρες Λειτουργίας: 9:00πμ-14:30μμ

Βασική επιδίωξη του Triple Crown Basketball Summer Camp είναι, μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης και διδασκαλίας, οι αθλητές να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του μπάσκετ, να βελτιώσουν τις ατομικές τους ικανότητες και παράλληλα να διασκεδάσουν μαθαίνοντας το παιχνίδι σε ένα περιβάλλον γεμάτο αθλητικά ερεθίσματα.

Επιπροσθέτως, σκοπός αυτού του καλοκαιρινού προγράμματος είναι τα νέα παιδιά να μάθουν να συναγωνίζονται, να συνεργάζονται και να δημιουργούν φιλίες μέσα από το παιχνίδι και την ομαδική προσπάθεια αποκτώντας εμπειρίες που θα τους συντροφεύουν για όλη τους τη ζωή.

Απώτερος στόχος του Triple Crown Basketball Camp είναι να καλλιεργήσει στα νέα παιδιά την αγάπη για το μπάσκετ και γενικότερα για τον αθλητισμό καθώς και τη σωστή συμπεριφορά μέσα και έξω από το γήπεδο.

Με τη γνώση, την εμπειρία και το κύρος των ιδρυτών του, το Triple Crown Basketball Camp έχει καταλάβει μία περίοπτη θέση ανάμεσα στα καλύτερα Basketball Camp της Ευρώπης!

Επισυνάπτεται η αίτηση όπου θα βρείτε τις τιμές και τα απαραίτητα στοιχεία για την εγγραφή των αθλητών και η αφίσα του 5ουTriple Crown Basketball Summer Camp.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 61 95 709 ή να επισκεφθείτε το site μας www.triplecrown.gr

Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στη διάθεση σας,

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
crown
Triple Crown Basketball Club
FAX:+30 210 6195709
MOB:+30 697 3350166Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μαςH ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

https://www.facebook.com/BASKETBALL.COACHES
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger