Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

Το Drillz and skillz b.t. μαζί με τα κορυφαία ‘Advanced Playmaker Camp ‘& το ‘Attack and Counter Clinic’ , θα είναι και αυτό το καλοκαίρι στο αυθεντικό Olympia Basketball Camp !!

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013 0 comments

Η συνεπής διαδρομή του αυθεντικού Olympia Basketball Camp , τα τελευταία 9 χρόνια στον χώρο των καλοκαιρινών προπονητικών προγραμμάτων , έχει τοποθετήσει το OBC μέσα στα κορυφαία basketball Camp στην Ελλάδα .

Η αποκλειστική μας συνεργασία με το Drillz and Skillz basketball training , το κορυφαίο σύστημα εκμάθησης ατομικών δεξιοτήτων των ΗΠΑ , η έγκριση των προγραμμάτων μας από τηνProfessional Basketball Academy of Miami , σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές ατομικές επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών που ακολουθούν τα πλάνα μας , πιστοποιεί σε μεγάλο βαθμό την αξιοπιστία του Olympia Basketball Camp .Το Olympia Basketball Camp , πρωτοπόρο στην ανάδειξη της προπονητικής εξειδίκευσης έχει δημιουργήσει πλάνα υψηλής ποιότητας , τα οποία εκπονούνται με μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ και στην Σερβία .

Το Advanced Playmaker Camp , το Advanced Shooting Camp , και το πιλοτικό Attack and Counter Clinic , αποτελούν εξειδικευμένα πλάνα θέσης και τεχνικής μοναδικά στην Ελλάδα .

Η επιστημονικά εφαρμοσμένη γνώση , και το άριστα καταρτισμένο προπονητικό μας team , μας προσφέρουν την δυνατότητα να προσεγγίσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο αναδεικνύοντας μέσα από μια δομημένη προπονητική διαδικασία τις πτυχές των δεξιοτήτων τους .

Το αυθεντικό Olympia Basketball Camp , φιλοδοξεί με ενθουσιασμό και γνώση , να προσφέρει ένα δομημένο προπονητικό κάμπ σε κάθε παιδί που επιλέγει να επενδύσει τον ελεύθερο χρόνο του για τα όνειρα της αθλητικής του εξέλιξης στο μπάσκετ .

Η εμπειρία και η επιστημονική γνώση μας επιτρέπει την πραγμάτωση αυτού του στόχου κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 9 χρόνια .

Ο Τεχνικός Διευθυντής

Μελέτης Κων/νος

MSc Sports Psychology

Ma Basketball Coach

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει , ενημερωθείτε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας στο www.obc.gr και στα τηλεφωνα : 210.9913860 .

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του akadimiesbasket.gr στο Facebook και στο Twitter και στηρίξτε την προσπάθεια μας

H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
https://www.facebook.com/www.akadimiesbasket.gr

https://twitter.com/akadimiesbasket
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger