Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

CBA Summer Camp 2013 - BASKETBALL

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013 0 comments


To απόλυτα επιτυχημένο CBA Summer Camp θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Πεντέλης και στόχος μας είναι φέτος να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους νεαρούς αθλητές-τριες που θα συμμετάσχουν.
Το Camp χωρίζεται σε δύο περιόδους (17 -21 και 24-28 Ιουνίου) όπου αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 6-17 ετών μπορούν να συμμετέχουν σε μία ή και στις δύο περιόδους. Θα γίνει διαχωρισμός με ηλικιακά κυρίως κριτήρια, αλλά και δυναμικότητας, ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό το πρόγραμμα προπόνησης και πιο ανταγωνιστικά τα παιχνίδια και οι διαγωνισμοί.


Επίσης κατα την διάρκεια των δύο περιόδων θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε υψηλούς προσκεκλημένους από τις κορυφαίες εθνικές κατηγορίες (παίκτες-προπονητές Α1 & Α2) για να αποκαλύψουν στα παιδιά τα "μυστικά" της επιτυχίας τους και καταξιωμένους επαγγελματίες για να συμβουλέψουν σε σημαντικά κομμάτια στη ζωή ενός αθλητή(διατροφή, πρόληψη τραυματισμών).
Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα του camp.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210-8032395 , 6981105250Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του akadimiesbasket.gr στο Facebook και στο Twitter και στηρίξτε την προσπάθεια μας

H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
https://www.facebook.com/www.akadimiesbasket.gr

https://twitter.com/akadimiesbasket
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger