Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

4ο ROYAL Basketball Training Program

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013 0 comments

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Λευκωσία, διοργανώνει το 4ο ROYAL Basketball Training Program, με Θέμα Αθλητισμός + Πολιτισμός + Διασκέδαση, από 30 Ιουνίου - 5 Ιουλίου 2013.
Το 4ο ROYAL Basketball Training Program, απευθύνετε σε χαρισματικά παιδιά που επιθυμούν να προπονηθούν και να αξιολογηθούν κάτω από δύσκολες αγωνιστικές συνθήκες. Κατά την διάρκεια των προπονήσεων, τριμελής προπονητική ομάδα θα καταγράφει με λεπτομέρεια την αγωνιστική συμπεριφορά των αθλητών / αθλητριών η οποία θα αναλύεται καθημερινά προς τους συμμετέχοντες.
Τα τμήματα θα αποτελούνται μόνο από 15 αθλητές / αθλήτριες. Στο Ξενοδοχείο και στους χώρους προπονήσεων δεν επιτρέπεται η παρουσία συγγενών ή φίλων παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, αφού υπάρχει συνεννόηση με τον Διοικητικό υπεύθυνο του προγράμματος.
Το 4ο ROYAL Basketball Training Program, αποτελεί εσωτερική δραστηριότητα της N.B.A. bc, που είναι και το τελευταίο μέρος των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για την αγωνιστική περίοδο 2012-13. Κάθε αίτηση εγγραφής, εξετάζεται από το Δ.Σ. και τον Τεχνικό Υπεύθυνο.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα € 190 και περιλαμβάνει, 24 προπονητικές μονάδες, πενθήμερη (5) διαμονή με πλήρη διατροφή στο AVLIDA HOTEL στη Πάφο, Αθλητικό Υλικό, Ασφάλιση και Πολιτιστικές εκδρομές στα αρχαιολογικά Μουσεία της Κάτω Πάφου.
Η καταβολή € 90 απαιτείται ως προκαταβολή για κράτηση του Ξενοδοχείου και για παραγγελία αθλητικού υλικού. Λόγο περιορισμού θέσεων όσοι θέλουν να λάβουνε μέρος, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Παρασκευή 31 Μαΐου 2013.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Μάριος Κ. Αναξαγόρου 99317700
Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μαςH ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

https://www.facebook.com/BASKETBALL.COACHES

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του akadimiesbasket.gr στο Facebook και στο Twitter και στηρίξτε την προσπάθεια μας

H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
https://www.facebook.com/www.akadimiesbasket.gr

https://twitter.com/akadimiesbasket


Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger