Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ- ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΟΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2013-2014

Σάββατο, 18 Μαΐου 2013 0 comments

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Πριν την λήξη της τρέχουσας περιόδου 2012-2013 και στο πλαίσιο προγραμματισμού για την νέα περίοδο 2013-2014 λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του Συλλόγου μας με τους προπονητές Μελά Γρηγόριο και Παπαγιαννάκο Αλέξανδρο. Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους απερχόμενους προπονητές για τη μέχρι σήμερα πολύτιμη προσφορά τους στο έργο του Συλλόγου μας.


Ανακοινώνουμε με χαρά την επιστροφή του Πλιάκου Ισίδωρου στην αθλητική μας οικογένεια, διακεκριμένου στο παρελθόν προπονητή των τμημάτων μπάσκετ και παίκτη της ομάδας Ανδρών του Συλλόγου μας, ο οποίος θα αναλάβει να επανδρώσει το προπονητικό σχήμα των Ακαδημιών του Συλλόγου μας.
Ενημερώνουμε τα μέλη μας και όλους τους γονείς πως το νέο προπονητικό σχήμα του Α.Ο.Μ- ΜΠΑΣΚΕΤ θα στελεχώνουν οι προπονητές:
Αγιασωτέλης Γιώργος (Ανδρικό , Εφηβικό & Παιδικό Τμήμα)
Αναστασιάδης Βασίλης (Μίνι & Προμίνι Τμήμα)
Πλιάκος Ισίδωρος (Ακαδημίες αγοριών 1,2,3,4)
Νικολάου Σωτήρης ( Ακαδημίες κοριτσιών , Παγκορασίδες Α, Παγκορασίδες Β )

Η προπονητική ομάδα θέλει να σας ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη σας και δεσμεύεται για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια και την περαιτέρω εξέλιξη των αθλητών του.


Με εκτίμηση,
Δ.Σ Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://aombasketball.blogspot.grΑν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μαςH ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!


Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger