Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

ΕΠΙΣΚΕΨΗ GBA ΣΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣIO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012 0 commentsΕνθουσιώδη υποδοχή επεφύλαξαν στον Λάζαρο Παπαδόπουλο και στον Κώστα Χαραλαμπίδη, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 5ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης. Οι δυο εκ των τεσσάρων ιδρυτών της Greek Basketball Academy αποδέχθηκαν με ιδιαίτερη ευχαρίστηση και θέρμη την πρόσκληση που έλαβαν να βρεθούν στο 5ο γυμνάσιο. Ο Λάζαρος και ο Κώστας μίλησαν στα παιδιά, τα ενθάρρυναν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, τονίζοντας ότι τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από την ενασχόληση τους αυτή, μπορούν να είναι πολλά και σημαντικά. 

Στη συνέχεια απάντησαν στα ερωτήματα τους ακόμη και στα πιο περίεργα. Ένας μαθητής ρώτησε τον Λάζαρο «τι νούμερο παπούτσι φοράει». Ένας άλλος έθεσε το ερώτημα και στους δυο «πως αισθάνονται που είναι διάσημοι». «Τι διατροφή ακολουθείτε», ρώτησε κάποιος άλλος.

Έπειτα, η δράση μεταφέρθηκε στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του σχολείου. Οι δυο αθλητές διαγωνίστηκαν στις ελεύθερες βολές με κάποιους μαθητές. Έπαιξαν μονό μαζί τους, ένας εναντίον ενός, δύο εναντίον δύο και τρεις εναντίον τρεις. Έκαναν δώρα σε αυτούς που ξεχώρισαν και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα, βγαίνοντας παράλληλα φωτογραφίες με τα παιδιά που τους περικύκλωσαν και απόλαυσαν την ευκαιρία που τους δόθηκε να συναντήσουν και να γνωρίσουν δυο πρωταθλητές.

Ο Λάζαρος και ο Κώστας δώρισαν μια φανέλα της GBA με τις υπογραφές τους στο σχολείο.
www. gbacademy.gr
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger