Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

Ξεκίνησε και φέτος η λειτουργία του Apollon Smirnis Basketball Academy

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012 0 commentsΞεκίνησε και φέτος η λειτουργία του Apollon Smirnis Basketball Academy.Ο Απόλλωνας ως ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους της Ελλάδας , δίνει μεγάλη βάση στην ανάπτυξη και συνεχή βελτίωση των τμημάτων υποδομής του ,από τα οποία στελεχώνει και τα αγωνιστικά τμήματα του. Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων μας γίνονται στο ιδιόκτητο κλειστό γυμναστήριο με παρκέ που βρίσκεται στην οδό Ανθέων 45 στη Ριζούπολη . 

Την οργάνωση και την τεχνική επίβλεψη της ακαδημίας έχει ο γνωστός προπονητής Μάριος Δεσποτάκης και η Ελένη Καλαϊτζάκη. 
Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου ακολουθούν προγράμματα προπόνησης προσαρμοσμένα στην ηλικία και το επίπεδο τους.Οι μέθοδοι προπονήσεις που εφαρμόζονται στοχεύουν στην άμεση βελτίωση της τεχνικής ικανότητας των αθλητών. 
Στο κλειστό γυμναστήριο υπάρχει άρτιος αθλητικός εξοπλισμός από μπάλες ,κώνους σκάλες ταχύτητας,σχοινάκια ,bock ,εμπόδια κ.α. καθώς και 4 μίνι μπασκέτες για τους μικρούς αθλητές. 
Το προπονητικό team αποτελείται από έμπειρους προπονητές και γυμναστές .Συγκεκριμένα με την ακαδημία μας φέτος θα συνεργαστούν οι : Ασημακόπουλος Χρήστος , Γκινούτσης Διονύσης και Πλουμίδου Βρεττούλα. 
Όλοι οι προπονητές συμμετέχουν στα μηνιαία meeting προπονητών , όπου θέτονται οι στόχοι και δίνεται η προπονητική ύλη των τμημάτων ανα μήνα.Αναφορά γίνεται στην πρόοδο των τμημάτων και συζητούνται τα τυχόν προβλήματα που ανακύπτουν. 
Τα τμήματα που λειτουργούν στη ακαδημία είναι : 

· Παναπαίδων 1998-99
· Μίνι 2000-2001 
· Προμίνι 2002-2003 
· Junior 2004-2005 
· Projunior 2006-2008 

Όλα τα τμήματα παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Σ.Κ.Α. καθώς και σε άλλα τουρνουά ομάδων.
Στο τέλος κάθε χρόνου διοργανώνεται στο κλειστό γήπεδο εσωτερικό τουρνουά των ομάδων μας ,καθώς και το επίσημο τουρνουά ‘’Χρήστος Χιώτης’’ , με τη συμμετοχή πολλών ομάδων της Αττικής ,για όλα τα τμήματα μας. 
Ακόμα δίνεται η ευκαιρία στους αθλητές μας να συμμετέχουν στα χριστουγεννιάτικα , πασχαλινά και καλοκαιρινά camp που διοργανώνει ο σύλλογος μας , σε συνεργασία με την P.B.T. ,όπου παίρνουν μέρος πολλοί αθλητές από όλη την Ελλάδα. 
Είμαστε περήφανοι που κάθε χρόνο διατηρούμε σταθερό και διαρκώς αυξανόμενο των αριθμό των αθλητών μας ,καθώς το πρόγραμμα και η άριστη οργάνωση που διέπει την Appollon Smirnis Basketball Academy έχει άμεση ανταπόκριση. 
Για πρώτη φορά θα λειτουργήσει στο σύλλογο μας προπαρασκευαστικό τμήμα projunior για παιδία ηλικίας 4-6 ετών.Οι μικροί αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ασκήσεις με ελαφριές μπάλες ,ελεύθερες ασκήσεις και παιχνίδια χωρίς μπάλες , θα χρησιμοποιούνται στεφάνια ,εμπόδια ,στρώματα κ.α. υλικά. Θα γίνεται και με τη συνοδεία μουσικής και θα έχει στόχο την βελτίωση της μυϊκής συναρμογής ,του συντονισμόυ ,της ευλιγισίας κ.τ.λ. 
Πρόκειται για μια καινοτομία που έχει σαν σκοπό την ομαλή πρόσβαση των αθλητών στο τμήμα των Junior ακολουθώντας ένα πρόγραμμα όπου όλα τα παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν και να τα καταφέρνουν ,διασκεδάζοντας ταυτόχρονα.Ξεκινάει από το Σάββατο 6 Οκτωβρίου και επειδή θα γίνει ένα τμήμα φέτος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
Την επίβλεψη και καθοδήγηση του τμήματος θα έχει η κ.Ελένη Καλαίτζάκη. 
Τέλος φέτος θα λειτουργήσει και τμήμα γονείς και παιδί ,όπου μια φορά την εβδομάδα οι γονείς θα μπορούν να συμμετέχουν ενεργά σε μια προπόνηση μαζί με τα παιδιά τους και να παίζουν , υπό την καθοδήγηση προπονητών. 
Σας περιμένουμε για ένα σαββατοκύριακο δωρεάν προπόνησεις, για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας, στο άθλημα που χαρίζει στη χώρα μας συνεχώς ,στιγμές υπερηφάνειας και σε ομαδικό και
σε εθνικό επίπεδο.

Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα : 2102524883-6944398887Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger