Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

Γ.Ν.Ο. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ BASKETBALL

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012 0 comments


«Ζήσε το παιχνίδι.....

πέρα από τα όρια σου!!!»

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!!!

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΗΚΙΑΣ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 15 ΧΡΟΝΩΝ!!!

Πληροφορίες-Εγγραφές

Στα γραφεία του συλλόγου: Πέτρου Ράλλη 131, Νίκαια

Τηλέφωνο:2104920820


http://www.arisnikeas.com/arisnikea/BASKET/index.htm

ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 2012-2013

Basic: Περιλαμβάνει την εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης σύμφωνα με το μοντέλο «Μακροπρόθεσμης Ανάπτυξης Καλαθοσφαιριστή» σε ιδανικές συνθήκες, από επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές και δώρο την αγωνιστική φόρμα της Ακαδημίας.

Βenefit: Περιλαμβάνει την εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης σύμφωνα με το μοντέλο «Μακροπρόθεσμης Ανάπτυξης Καλαθοσφαιριστή» σε ιδανικές συνθήκες, από επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές με επιπλέον έκπτωση και δώρο την αγωνιστική φόρμα της Ακαδημίας.

Other sport: Περιλαμβάνει την εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης σύμφωνα με το μοντέλο «Μακροπρόθεσμης Ανάπτυξης Καλαθοσφαιριστή» σε ιδανικές

συνθήκες, από επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές με επιπλέον έκπτωση για αθλητές που συμμετέχουν σε άλλο άθλημα του Συλλόγου.
For 2: Περιλαμβάνει την εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης σύμφωνα με το μοντέλο «Μακροπρόθεσμης Ανάπτυξης Καλαθοσφαιριστή» σε ιδανικές συνθήκες, από επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές με επιπλέον έκπτωση για 2 ταυτόχρονες εγγραφές και δώρο την αγωνιστική φόρμα της Ακαδημίας.

Personal: Περιλαμβάνει την εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης σε εξατομικευμένο πρόγραμμα, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του αθλητή για μέγιστη απόδοση, σε ιδανικές συνθήκες από επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές.

Premiu: Περιλαμβάνει την εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης σύμφωνα με το μοντέλο «Μακροπρόθεσμης Ανάπτυξης Καλαθοσφαιριστή» και εξατομικευμένο πρόγραμμα, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του αθλητή για μέγιστη απόδοση σε ιδανικές συνθήκες, από επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές και δώρο την αγωνιστική φόρμα της Ακαδημία.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger