Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

Chania Basketball Talents Academy | "Don't Miss(a)us" (Μην το χάσετε!!!).

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012 0 comments


Μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, την εβδομάδα από Δευτέρα 27 Αυγούστου, έως Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012, στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού.
Το CH.B.T.A., του οποίου η ιδιαιτερότητα, έγκειται στο σχεδιασμό ενός προγράμματος που καλύπτει τις ημερήσιες (ολοκληρωμένες) προπονήσεις, δίνοντας βαρύτητα στα βασικά του μπάσκετ, στην αθλητική υποδομή,βάσης, αλλά και στην νοοτροπία.Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Κώστας Μίσσας.Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, Τεχνικός Υπεύθυνος του Αναπτυξιακού προγράμματος κορασίδων της Ε.Ο.Κ. και Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών,ο οποίος τονίζει:


"Τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, παρουσιάζεται ένας ιδιαίτερα ικανοποιητικός αριθμός αγοριών και κοριτσιών με πρωτογενές ταλέντο και πολλές προοπτικές.
Από τα Χανιά ξεκινάμε μια προσπάθεια να δώσουμε σαφείς κατευθύνσεις, που θα αποτελέσουν την βάση για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη των αθλητών και αθλητριών, με στόχο η προσπάθεια αυτή να αγκαλιάσει όλη την Κρήτη".


Διδακτικό προσωπικό του CH.B.T.A.
Δημητρουλάκη Φρόσω
Θεοδωράκης Ελευθέριος
Ιωαννίδης Δημήτης
Μαλαμά Μαργαρίτα

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger