Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

Δελτίο Τύπου -ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΙΑΣ

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012 0 comments


................Ώρα για το 2ο τζάμπολ!!!

...................Ώρα για το 2ο σερβίς!!!Οι ακαδημίες Mπάσκετ και Βόλεύ του Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας, είναι έτοιμες, μετά τον πρώτο επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας τους, να υποδεχθούν τους νεαρούς αθλητές τους αλλά και όλους τούς νέους και νέες που επιθυμούν να γνωρίσουν απο κοντά τα παιχνίδια του Μπάσκετ & Βόλεϋ απο εξειδικευμένους προπονητές.

Ένα ολόκληρο τεχνικό επιτελείο αλλά και το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Κάτω Αχαϊας, συμπληρώνουν την ώς τώρα επιτυχημένη πορεία μας. Μετά την περσινή πρώτη επίσημη συμμετοχή σε Πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α.Η. (Μπάσκετ) αλλά και Ε.Σ.Π.Ε.Π. (Βόλεϋ), με την ομάδα Μίνι και Παγκορασίδων αντίστοιχα, τα Αστέρια Αχαϊας τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συμμετάσχουν με νέα αγωνιστικά τμήματα, στο Μπάσκετ το τμήμα των Παμπαίδων και στο Βόλεύ το τμήμα των Κορασίδων, προσθέτοντας το δικό τους ''λίθο'' στο αθλητικό στερέωμα της πόλης μας.

Απο το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η νέα χρονιά για τα Αστέρια Αχαϊας στην πόλη μας, κάθε ενδιαφερόμενος να απευθύνεται στους υπεύθυνους εγγραφών της ακαδημίας Χρήστο Σαράντη (6977242445) και Θάνο Τσάμη (6979577342), καθώς και στα γραφεία της ομάδας στην διεύθυνση Ράχης 22 Κάτω Αχαϊα (Πίσω απο το Market in στην Αράξου) ώρες γραμματείας απο 12:00μ.μ. εώς 14:30μ.μ και απο 19:00μ.μ εώς 21:00μ.μ.

Επίσης για περισσότερη ενημέρωση θα μας βρείτε στο A.O. Αστέρια Αχαϊας Sports Academy.

........................Δείξε σεβασμό σε όλους.............................................................

.................................................Μη φοβάσαι κανέναν...........................................
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger