Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

Φτιάξε ομάδα κι έλα για Basketball (3Χ3) στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ της παραλίας Θεμιστοκλή Σοφούλη στη πόλη της Σάμου.(Δευτέρα 13 – Κυριακή 19 Αυγούστου 2012)

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012 0 comments

H TΕ ΕΟΚ Σάμου σε συνεργασία με τo Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ, διοργανώνουν τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ της παραλιακής Λεωφόρου Θεμιστοκλή Σοφούλη στη πόλη της Σάμου, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 13 – Κυριακή 19 Αυγούστου 2012 (με διακοπή αγώνων τη Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012), τις απογευματινές προς βραδινές ώρες. Φυσικά η διάρκεια του τουρνουά ενδέχεται να τροποποιηθεί και αυτό θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές των ομάδων. Φτιάξε ομάδα κι έλα για Basketball (3Χ3) στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ της παραλίας Θεμιστοκλή Σοφούλη στη πόλη της Σάμου.

 
Οι περιορισμοί ηλικιών όσο αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής ομάδων έχουν ως εξής: 
Θα δημιουργηθούν τέσσερις (4) όμιλοι:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν σ’ αυτόν τον όμιλο, οι παίκτες θα πρέπει να έχουν ημερομηνία γέννησης από το 1999 μέχρι και το 1994.

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν σ’ αυτόν τον όμιλο, οι παίκτες θα πρέπει να έχουν ημερομηνία γέννησης από το 1995 μέχρι και το 1977.

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν σ’ αυτόν τον όμιλο, οι παίκτες θα πρέπει να έχουν ημερομηνία γέννησης από το 1976 και μέχρι όσο αντέχουν, προς την κατιούσα τάξη …..

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν σ’ αυτόν τον όμιλο, θα αποτελούνται μόνο από κορίτσια – γυναίκες και θα είναι ανεξαρτήτου ηλικίας. 
Οι δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά 3Χ3 μπορούν να γίνουν με δύο τρόπους:

Α. Στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@samosbasket.gr. Θα δηλώνετε η τετράδα των παικτών (3 βασικοί και ένας αναπληρωματικός), η ονομασία της ομάδας, ο χρωματισμός της ομάδας (σε μπλούζα – προαιρετικό, εφόσον θα υπάρχουν οι φανέλες προπόνησης από την ΤΕ ΕΟΚ Σάμου), θα δηλώνετε ο αρχηγός και επίσης ένα τηλέφωνο για να γίνεται η απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία.

Β. Tηλεφωνικά στο τηλ. 6978 810619 (What’s up) κ. Αλέξανδρο, όπου θα πρέπει να δηλώνετε όλα τα παραπάνω στοιχεία.

Υπόψη ότι οι όροι διεξαγωγής του τουρνουά 3Χ3 καθώς και η χρονική διάρκεια του τουρνουά θα ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού πρώτα υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός ομάδων.

Έχουν προβλεφθεί κύπελλα – μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα για τις ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 07 Αυγούστου 2012, στις 12 το βράδυ.

Ότι ανακοινώσεις γίνονται και αφορούν το τουρνουά 3Χ3 που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στην πόλη της Σάμου, θα μπορείτε να ενημερώνεστε μέσα από την ιστοσελίδα www.samosbasket.gr.

Τι περιμένεις; Δήλωσε αμέσως συμμετοχή…
ΠΗΓΗ http://www.samosbasket.gr/
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger