Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

Triple Crown Basketball - ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012 0 comments


Η Triple Crown Basketball δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του μπάσκετ, από τον Σεπτέμβριο του 2008, με την Triple Crown Basketball Academy καθώς επίσης και με το Triple Crown Basketball Summer Camp, από τον Ιούνιο του 2009, προσφέροντας ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα στους αθλητές του αύριο.

Ιδρύθηκε από τρεις κορυφαίους και διεθνώς αναγνωρισμένους Έλληνες καλαθοσφαιριστές, τους Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά.

Βασική επιδίωξη της είναι να θέσει τα θεμέλια μιας νέας γενιάς αθλητών με αξίες και αρχές που συγκλίνουν στην φιλοσοφία της. Η Triple Crown Basketball έχει θέσει σαν απώτερο στόχο της την διάδοση και ανάπτυξη του μπάσκετ στην Ελλάδα. Με καινοτόμες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες καλλιεργεί μια διαφορετική αθλητική και μπασκετική παιδεία κάνοντας το μπάσκετ πόλο έλξης για τα νέα παιδιά.
Με τη γνώση, την εμπειρία και το κύρος των ιδρυτών της, η Triple Crown Basketball είναι σε θέση να πρωτοπορεί και να χαράσσει νέα μονοπάτια στο χώρο του αθλητισμού, ως μια από τις δυναμικότερες ακαδημίες μπάσκετ στην Ελλάδα.


Η Ακαδημία λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του St. Lawrence College, στο Κορωπί.

Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, είναι κλιματιζόμενο και πλήρως εξοπλισμένο και σχεδιασμένο ώστε να παρέχει στα μέλη της Triple Crown Basketball Academy ασφάλεια και άνεση στις καθημερινές τους προπονήσεις.• Προπονήσεις στις σύγχρονες, κλειστές εγκαταστάσεις του St. Lawrence College στο Κορωπί.

• Έμπειρο προπονητικό team, εξειδικευμένο στα τμήματα υποδομής.

• Συνεχής παρουσία ιατρικής ομάδας στο χώρο του γηπέδου και συνεργασία σε μόνιμη βάση με αθλίατρο, υπεύθυνο φυσικής αγωγής, διατροφολόγο και ψυχολόγο με ειδίκευση στο χώρο του αθλητισμού.

• Επισκέψεις από καταξιωμένους αθλητές, προπονητές και αναγνωρισμένα στελέχη του μπάσκετ για να συμβουλεύσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τα παιδιά.

Φραγκίσκος Αλβέρτης
Μετά την πολυετή εμπειρία του στον Μπασκετικό χώρο και όντας ένας από τους καλύτερους σουτέρ που έχουν περάσει από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, θα προπονεί εξειδικευμένα τμήματα όπου θα διδάσκει στους νεαρούς αθλητές της Ακαδημίας τις βασικές αρχές του σουτ και τον τρόπο με τον οποίο ένας αθλητής μπορεί να βελτιώσει την τεχνική του και να εξελιχθεί σε έναν καλό σουτέρ.


Ευθύμης Ρεντζιάς
Μετά από πολυετή πείρα στα διεθνή παρκέ, από το 2007 είναι και κάτοχος του διπλώματος

Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Α’ Κατηγορίας και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ). Μέσα από τις προπονήσεις θα έχει την ευκαιρία να μεταδώσει τις γνώσεις του και την εμπειρία του από τον κόσμο του Μπάσκετ στους νεαρούς αθλητές της Ακαδημίας διδάσκοντας τους τις βασικές αρχές του αθλήματος με εξειδικευμένες προπονήσεις για power forward και centers.


 
Δημήτρης Παπανικολάου
Με πολυετή εμπειρία στον Μπασκετικό χώρο και πολλές διακρίσεις σε διασυλλογικό επίπεδο, θα προπονεί εξειδικευμένες ομάδες όπου και θα διδάσκει τις βασικές αρχές του Μπάσκετ και τις τεχνικές των περιφερειακών παικτών στους νεαρούς αθλητές της Ακαδημίας.


Νίκος Παππάς
Διευθυντής Ακαδημίας
Προπονητής Καλοθοσφαίρισης με σπουδές στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα την "Kαλαθοσφαίρηση" και την Αθλητική Διοίκηση. Μεγάλωσε στην Γερμανία και διετέλεσε μέλος του προπονητικού team της Bayern 04 Leverkusen σε summer camp. Στην Ελλάδα ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής ακαδημιών στον ΑΟ ΥΜΗΤΤΟΥ και στον ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ. Την περίοδο 2006-07 υπήρξε μεταφραστής συνεντεύξεων τύπου της ΚΑΕ Α.Ε.Κ. στην διοργάνωση του ULEB CUP κάνοντας παραλληλα πρακτική εξάσκηση στον τομέα της Αθλητικής Διοίκησης και Μάρκετινγκ της ΚΑΕ Α.Ε.Κ. Έχει διατελέσει υπεύθυνος οργάνωσης υποδομών του Α.Σ. ΠΕΡΑ και του Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ και βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα της Δάφνης ( Α2 κατηγορία) την περίοδο 2009-2010.


Νίκος Νικολαϊδης
Προπονητής
Προπονητής Καλοθοσφαίρισης με σπουδές στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα την Kαλαθοσφαίρηση και την Mυϊκή Ενδυνάμωση.
Ξεκίνησε την καριέρα του ως υπεύθυνος τμημάτων υποδομής στον Άρη Γλυφάδας. Διετέλεσε για πολλά χρόνια ως Personal Trainer με ειδίκευση στην μυϊκή ενδυνάμωση σε γνωστά γυμναστήρια της Αθήνας.
Έχει διδάξει ως υπεύθυνος προπονητής στο 4ο Δημοτικό σχολείο Γλυφάδας καθώς και στο 7o & 13o Δημοτικό σχολείο Κομοτηνής μέσω του Οργανισμού Νεολαίας & Άθλησης.
Προσέφερε εθελοντική εργασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, σε Προολυμπιακά Τουρνουά και στο Ολυμπιακό αγώνισμα της Καλαθοσφαίρισης.

ΠΩΣ ΘΑ ΈΡΘΕΤΕ: Από Νότια Προάστια
Δια μέσω της Βάρης – Κορωπίου με κατεύθυνση Κορωπί. Μετά την Σχολή Ευελπίδων, αφού περάσετε το κατάστημα Jumbo, στα αριστερά σας θα δείτε την επιχείρηση THYRALCO (παράθυρα αλουμινίου). Εκεί στρίβετε αριστερά στην οδό Σκοπευτηρίου (καθετή στην Βάρης – Κορωπίου). Συνεχίζετε στην ίδια κατεύθυνση έως ότου δείτε στο δεξί σας χέρι σήμανση για το St. Lawrence College, που θα σας οδηγήσει στην οδό Ανέμων, όπου βρίσκεται η είσοδος του κολλεγίου.

Από Αττική Οδό
Βγαίνετε στην έξοδο 20 προς Κορωπί. Ακολουθώντας τη σήμανση για Βάρη, βγαίνετε στην λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου. Αφού προχωρήσετε αρκετά, περνάτε το τούνελ και μόλις δείτε την επιχείρηση THYRALCO (παράθυρα αλουμινίου) στρίβετε δεξιά όπου βρίσκεται η οδός σκοπευτηρίου (καθετή στην Βάρης – Κορωπίου). Συνεχίζετε στην ίδια κατεύθυνση έως ότου δείτε στο δεξί σας χέρι σήμανση για το St. Lawrence College, που θα σας οδηγήσει στην οδό Ανέμων, όπου βρίσκεται η είσοδος του κολλεγίου.


ΠΗΓΗ http://www.triplecrown.gr

Αγ. Κωνσταντίνου 46
& Ηφαίστου 1,
Μαρούσι, 151 24

Διεύθυνση Eγκαταστάσεων:
Ανέμων 3, Κορωπί
St. Lawrence College
Τηλ: (+30) 210 61 95 709,
       (+30) 210 61 80 380
Φαξ: (+30) 210 61 95 659

(καθημερινά 10:00-19:00)

Τηλέφωνο Εγκαταστάσεων:
(+30) 210 89 17 080

(καθημερινά 16:30-19:30
& Σ/Κ 10:00-18:00)
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger