Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ με διακριτικό τίτλο -THE ACADEMY-

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012 0 comments

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού ιδρύθηκε με σκοπό να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό μαθαίνοντας τους τα μυστικά του μπάσκετ και του φίλαθλου πνεύματος. Αυτό θα επιτευχθεί μέσα από μια σειρά παρεχόμενων υπηρεσιών αντάξιων ενός μεγάλου ευρωπαϊκού συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός.

Το προπονητικό δυναμικό των ακαδημιών θα ακολουθεί μια ενιαία και συγκεκριμένη προπονητική φιλοσοφία. Παράλληλα με την πρακτική εξάσκηση οι αθλητές-αθλήτριες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται μέσω θεωρητικών μαθημάτων για διάφορα κοινωνικά ζητήματα που αφορούν τους νέους.

Όσα παιδιά ξεχωρίζουν μέσα από την προπονητική διαδικασία θα προπονούνται επιπλέον μέρες και ώρες σε τμήματα επιλέκτων.

Θα έχουν τη δυνατότητα να ρωτούν και να ανταλλάσουν απόψεις με τους προπονητές και τους αθλητές της ανδρικής ομάδας που θα τους επισκέπτονται συχνά.

Τέλος θα έχουν τη προσωπική τους αθλητική ταυτότητα με την οποία θα μπορούν με τη συνοδεία ενός ενήλικα να παρακολουθούν δωρεάν τους αγώνες της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού.
ας καλούμε όλους λοιπόν να συμμετέχετε σε αυτήν την προσπάθεια η οποία έχει ως απώτερο στόχο τη δημιουργία μιας ακαδημίας πρότυπο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.


 Η ακαδημία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με διακριτικό τίτλο THE ACADEMY λειτουργεί από το Δεκέμβριο του 2010 στις εγκαταστάσεις του Σ.Ε.Φ.
Για τις ανάγκες των προπονήσεων χρησιμοποιεί τα βοηθητικά γήπεδα του Σταδίου, την Κεντρική Αρένα καθώς και αίθουσα προβολών Βίντεο, ενώ για την εξυπηρέτηση των αθλητών και των γονέων τους λειτουργεί στο πρώτο όροφο του Σ.Ε.Φ. ένα πλήρως εξοπλισμένο γραφείο.

Επικοινωνία:
Για να επικοινωνήσετε με την Ακαδημία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μπορείτε να καλείτε στο 2104833283,στο 6937208987 καθώς και με email στο theacademy@olympiacosbc.gr

Ώρες λειτουργίας:
Η ακαδημία μας λειτουργεί καθημερινά 10.00 – 21.00 Σάββατο και Κυριακή 8.00 – 20.00

Προπονητές:
Οι προπονητές της ακαδημίας είναι επαγγελματίες με μακρόχρονη καριέρα σε τμήματα υποδομών. Η επιστημονική τους κατάρτιση και ο επαγγελματισμός τους είναι εγγύηση για το

μέλλον των μικρών μας αθλητών.


Καρυπίδης Αντώνης είναι προπονητής από το 1995 και στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από το 2000

Πιτσικάλης Βασίλης είναι προπονητής από το 1997 και στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από το 1997

Γερογιάννης Αποστόλης είναι προπονητής από το 1998 και στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από το 2010 


ΠΗΓΗ http://www.olympiacosbc.gr/
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger