Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012 0 comments


Πρωταρχικός στόχος του Φοίβου δεν είναι μόνο η τεχνικά άρτια εκπαίδευση νέων αθλητών αλλά η εκπαίδευση νέων αθλητών στις αρχές του Αθλητισμού. Ο Αθλητισμός οφείλει να αποκτήσει στον σημερινό κόσμο τον κοινωνικό του ρόλο και να αναδείξει τις αρχές της συλλογικότητας, του προσωπικού ήθους, της άμιλλας και του αγωνιστικού ιδεώδους.
 Ο Φοίβος θεωρεί τον Αθλητισμό ως μέρος της κλασσικής παιδείας ενός νέου ανθρώπου και την διάκριση του σε αθλητικούς αγώνες ως επιβράβευση τους ήθους, του αγωνιστικού πνεύματος και του χαρακτήρα του και όχι αποκλειστικά της τεχνικής του δεξιότητας! 
 Ο Φοίβος προσκαλεί τα παιδιά να αθληθούν, να παίξουν, να διασκεδάσουν, να μάθουν και παράλληλα μαζί με την οικογένεια και το σχολείο, θέλει να αποτελέσει ακόμη ένα τείχος ασφάλειας απέναντι στις σύγχρονες μάστιγες της εποχής.
 Απώτερος στόχος της Ακαδημίας Φοίβου είναι η ολοκλήρωση της προσωπικότητας νέων ανθρώπων, οι οποίοι δεν θα διακριθούν μόνο σε αθλητικές διοργανώσεις αλλά στηριζόμενοι και προβάλλοντας αυτές τις αρχές να διακριθούν στον μεγάλο στίβο της ζωής.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :

Ξενοφώντος 19, Κως
85300
ΤΗΛ-ΦΑΞ: 2242025494
ΚΙΝ: 6932629403
foivosbasket@hotmail.gr
http://foivosbasket.blogspot.gr/
facebook: Α.Σ. Φοιβος Κω


Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger