Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα απο το coachbasketball.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά Beach Basketball “Kalamaki 2012”

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012 0 comments
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με σπουδαία επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά Beach Basketball “Kalamaki 2012” που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς, τo τριήμερο 20-21-22 Ιουλίου 2012, στην παραλία του Καλαμακίου του Δήμου Φαιστού. Το τουρνουά συνδιοργανώθηκε με το Δήμο Φαιστού και με τους επιχειρηματίες του Καλαμακίου.

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, όλους τους θεατές που στήριξαν την προσπάθεια αυτή, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Η διοργάνωση ήταν με την υποστήριξη της ΕΚΑΣΚ (Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης) και με τη σημαντική βοήθεια του ΣΥΔΚΑΚ (Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης), με τους προέδρους να είναι μεταξύ των αρκετών μελών τους που έδωσαν το παρόν.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δήμο Φαιστού, για την άψογη συνεργασία αλλά και για την πολύτιμη βοήθειά του στην αγορά τού - πολύ σημαντικού και απαραίτητου - αθλητικού υλικού (μπασκέτες). Επίσης, ευχαριστούμε τους επιχειρηματίες του Καλαμακίου, που αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή και στήριξαν με κάθε δυνατό τρόπο τη διοργάνωση. Φυσικά, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς της εκδήλωσης: Shop4basket, Nickan, Βερτούδος Sport, Restaurant Αριστείδης, Restaurant Δελφίνια, Restaurant Giorgos, Paradise Hotel, Kostas Hotel, όπως και τους χορηγούς επικοινωνίας: Κρήτη Σπορ Fm 89.2, Dream FM 90.6, Ράδιο Μοίρες 97.1, Melody FM 98.7.

O ΓΑΣ Μεσσαράς ολοκλήρωσε επιτυχώς μια μεγάλη σειρά διοργανώσεων, με την

πλήρη διοργάνωση και εκτέλεση των τριών τουρνουά 3on3 Streetball που πραγματοποιήθηκαν σε Μοίρες, Τυμπάκι και Ζαρό, με το συντονισμό και την εκτέλεση του τουρνουά 3on3 της Αγίας Γαλήνης, το οποίο διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Γαλήνης, και με το πρόσφατο τουρνουά Beach Basketball που πραγματοποιήθηκε στο Καλαμάκι.

Ο Σύλλογος θα συνεχίσει την προσπάθεια του να προάγει την διάδοση του αθλητισμού και τις ευγενούς άμιλλας σε όλες τις ηλικίες, όπως κάνει μέχρι τώρα, και ευχαριστεί για άλλη μια φορά όλους τους συνοδοιπόρους του σε αυτήν την προσπάθεια.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου
Η επιτροπή μπάσκετ

Αυτό το άρθρο προέρχεται από το: Γ.Α.Σ.Μεσσαράς B.C. http://messarabc.blogspot.com/#ixzz21WhBqNSU
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
AL.GE : AL.GE | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Basketball Academy - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by Δημιουργία Ιστοσελίδων
Proudly powered by Blogger